וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כך תימנעו מביקורת מס: גידופים, קללות והתקהלות של תושבים

TheMarker Online

10.6.2010 / 11:31

מבצע ביקורות מע"מ באזור בית שמש נתקל בהתקהלות התושבים, שפעלו באלימות להפסקת הביקורות



רשות המסים מדווחת כי מבצע ביקורות מע"מ באזור בית שמש נתקל בהתקהלות התושבים, שפעלו באלימות להפסקת הביקורות. על פי הודעת רשות המסים משרד מע"מ רמלה ערך ביום שישי הקודם מבצע ביקורות שטח בבית שמש, במהלכו בוקרו 94 עסקים בענף המסחר הקמעונאי. אולם נדמה כי המבצע ייזכר בשל התקהלותם של תושבי רמת בית שמש, תוך שהם מגדפים ומקללים את מבקרי מע"מ, עניין שחייב את התערבות המשטרה לחילוץ העובדים.



מטרות המבצע היו חשיפת עבירות מס, העמקת הגביה והגברת ההתרעה באמצעות נוכחות מאסיבית בשטח.

בביקורות שנערכו במרכז העיר ובאזור התעשייה נבדקו 56 עסקים ונמצאו ליקויים ב- 21% מהם. בעלי העסקים, בהם נמצאו ליקויים של אי רישום תקבולים והפרשי קופה, הוזמנו למשרד להמשך ביקורת.
בביקורות שנערכו ברמת בית שמש נבדקו 38 עסקים, אולם הקלסר שהכיל את טפסי הביקורות "נעלם" בעת התקהלות תושבי השכונה והחילוץ ע"י המשטרה.

מנהלת משרד מע"מ רמלה, איריס בן דוד, הודיעה כי בכוונת המשרד לשוב ולערוך ביקורות נוספות ובאזור רמת בית שמש, בפרט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully