דוד אבנר, המנכ"ל היוצא של חברת התקשורת שבשליטת אילן בן דב, מצוי בימים אלה במגעים עם בכירי , שבשליטת יצחק תשובה. זאת במטרה להצטרף לתפקיד ניהולי בכיר בקבוצה. המגעים בין הצדדים החלו ככל הנראה בתקופה האחרונה, כשאתמול ביקר אבנר במשרדי קבוצת דלק וערך פגישות עם ראשי הקבוצה.
נכון להיום, התפקידים הבכירים שפנויים בקבוצת דלק הינם מנכ"ל חברת , במקומו של דוד קמיניץ שצפוי לעזוב את התפקיד בעוד כמה חודשים; וכן תפקיד יו"ר חברת הביטוח והפיננסים . היו"ר הנוכחי, אהוד שפירא, שנבחר לפני כשבוע לדירקטור בבנק לאומי, צפוי לסיים את תפקידו עד סוף השנה הנוכחית.
עם זאת לא ברור אם אבנר אכן יתמנה ליו"ר דלק ישראל. אבנר עשוי להתמנות ליו"ר דלק אירופה או לתפקיד בכיר אחר בקבוצת דלק או בקבוצת החברות הפרטיות של תשובה. מספר בכירים של פרטנר בעבר כיהנו או מכהנים בתפקידים בכירים בקבוצת דלק, בהם אלן גלמן לשעבר סמנכ"ל כספים בפרטנר ולאחר מכן בקבוצת דלק וכיום סמנכ"ל כספים בבזק, וכן ציון גינת לשעבר סמנכ"ל הלקוחות של פרטנר וכיום מנכ"ל דלק בנלוקס.
אבנר מסיים ב-1 באוקטובר 2010 את תפקידו כמנכ"ל פרטנר, שאותו מילא מתחילת ינואר 2007. הוא אמור להתמנות לתפקיד סגן יו"ר דירקטוריון פעיל של פרטנר לצד היו"ר בן דב, כשאת אבנר יחליף בתפקיד המנכ"ל אלי גליקמן. אם אבנר יצטרף לקבוצת תשובה לא ברור אם ימשיך כסגן יו"ר פרטנר.
בפרטנר סירבו להגיב לידיעה. לא נתקבלה עדיין תגובתה של קבוצת דלק.
יצחק תשובה במגעים עם דוד אבנר על צירופו לתפקיד בכיר בקבוצה
מיכאל רוכוורגר
10.6.2010 / 20:52