וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ערב ראשון של מונדיאל: משחק הפתיחה עם נתוני צפייה של 17.5%

אופיר בר-זהר

12.6.2010 / 16:20

זאת לפי נתונים ראשוניים בכלל האוכלוסייה שלא כוללים את הצפייה ב-HD; כוכב נולד צוללת עם כ-13%



המשחק הראשון של המונדיאל הניב לערוץ 1 רייטינג של כ-17.5% בכלל האוכלוסייה, ואילו המשחק השני ששודר מאוחר יותר השיג תוצאה של כ-13%, זאת לפי נתונים ראשוניים בכלל האוכלוסייה. הנתונים לא כוללים את צופי ערוץ ה-hd.



בערוץ 2 רשמה התוכנית כוכב נולד ירידה משמעותית עם תוצאה של כ-13%. קשת שינתה כמה פעמים בזמן האחרון את לוח השידורים של שישי כאשר בתחילה השיקה ערב המגובה בפרומו של עדי אשכנזי ומונית הכסף, לאחר מכן החליף השעשועון נראה אותך את מונית הכסף, וכעת שיבצה קשת פרק שבועי שלישי של כוכב נולד ביום שישי. ואולם, לפי ערב השידור הראשון נראה כי הדבר לא השיג את מטרתו - כוכב נולד השיגה העונה באופן קבוע רייטינג של יותר מ20% ולעתים גם רייטינג כפול בגובהו מזה שהשיגה אתמול.



גם יאיר לפיד רשם תוצאה נמוכה יחסית של כ-12%, כאשר המהדורה של מיקי רוזנטל בערוץ 10 רשמה רייטינג של כ-5%. מדובר בשיפור בתוצאה של ערוץ 10 לעומת השבועיים האחרונים. שידור חוזר של פרקי הישרדות התרסק עם כשני אחוזי צפייה. מדובר בנתוני רייטינג ראשוניים שאינם רשמיים והנתונים הסופיים יימסרו במהלך יום ראשון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully