וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלוקבאסטר נמצאת במגעים עם נושיה לקבלת הלוואה של 150 מיליון דולר

סוכנויות הידיעות

13.6.2010 / 14:06

החברה, אשר סובלת מחובות של 900 מיליון דולר, מנסה להשיג מימון ללא כינוס נכסים



רשת ספריות הוידאו האמריקאית בלוקבאסטר נמצאת במגעים עם נושיה לקבלת הלוואה של 150 מיליון דולר, מה המצביע על כך שענקית השכרות הסרטים מתקרבת צעד נוסף להליך צ'פטר 11 (הגנה מפני נושים), כך דיווח העיתון "וול סטריט ג'ורנל".



בלוקבאסטר, אשר נמצאת בחובות של יותר מ-900 מיליון דולר, עדיין מחפשת אפשרויות אחרות בניסיון להימנע מחדלות פירעון. בשנים האחרונות איבדה החברה לקוחות לטובת שירות ההשכרות בדואר נטפליקס, שירות ההשכרה במכונות רדבוקס והאינטרנט.



במקביל, נמצאת בלוקבאסטר במגעים עם שותפים פוטנציאליים לגבי אפשרויות של הזרמת הון, דיווח ה"ג'ורנל", לפי מקורבים לעניין. עסקה מסוג זה ככל הנראה תשלב כמה מבעלי האג"ח, שיהפכו לבעלי מניות, לדברי המקורות.



בלוקבאסטר, אשר עדיין מקווה להצליח להסדיר את חובותיה ללא הגעה לכינוס נכסים, לא תבקש הגנה מפני נושים לפני ה-24 ביוני, אז תתקיים אסיפת בעלי המניות, לדברי המקורות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully