וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חברת קנדל תציע טכנולוגיית הדמיה מוחית של חברת אלמיינדה הישראלית

גיא גרימלנד

16.6.2010 / 15:05

הזיהוי מתבצע באמצעות טכנולוגיית עיבוד אותות המנתחת את הפעילות הזמנית והמרחבית של המוח



קנדל, ספקית של שירותי מחקר קליניים, תציע מעתה ללקוחותיה את טכנולוגיית ההדמיה brain network activitation של חברת אלמיינדה הישראלית. טכנולוגיית ההדמיה bna שפותחה על ידי אלמיינדה היא פלטפורמה לא פולשנית המאפשרת מיפוי, ניטור וניתוח של הפעילות המוחית (הרשת האלקטרו-פיזיולוגית במוח) בתגובה לגירוי קוגנטיבי או פיזיולוגי.



קנדל רכשה זכיון לפתרון זה לשימוש בשלבים הראשונים של פיתוח תרופות חדשות, המאפשר זיהוי הפעילות של רשתות העצבים האלקטרו-פיזיולוגיות במוח. הזיהוי מתבצע באמצעות טכנולוגיית עיבוד אותות וזיהוי דפוסי פעילות המנתחות את הפעילות הזמנית והמרחבית של המוח.



התוצאה מתקבלת בתמונה תלת-ממדית המתארת את מערך הקשרים הפונקציונאליים העצביים במוח ואת הסנכרון שביניהם, ומאפשרת לספק מידע על השפעה של טיפול תרופתי על המוח, מידע חיוני ביותר לשלבים המוקדמים בתהליך פיתוח תרופות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully