וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאות אלפים חיכו מחוץ לחנויות אפל בעולם כדי לרכוש את האייפון 4

סוכנויות הידיעות

25.6.2010 / 10:21

אפל בתגובה לדיווחים על בעיות קליטה באייפון: "הימנעו מהחזקת המכשיר בפינה השמאלית התחתונה"



מאות אלפי חובבי גאדג'טים נלהבים המתינו אתמול מחוץ לחנויות אפל בארה"ב, יפן, בריטניה, גרמניה וצרפת, לרגל השקתו של האייפון 4 הטלפון החכם המדובר של החברה. על רקע ביקוש שיא למכשיר החדש, הודתה אתמול אפל כי אופן החזקת המכשיר עשוי להוביל לבעיות בקליטה.



ביקוש השיא לאייפון 4, המוצר המבוקש ביותר של אפל אי פעם, גרם לכך שכל יחידות המכשיר בחנויות אפל בארה"ב אזלו עד סוף היום. "אנחנו מחכים בקוצר רוח למלאי נוסף", אמרה דוברת וול-מארט. דובר אפל, סטיב דאולינג, סירב לפרט כמה יחידות של המכשיר נמכרו, אך טען כי "הביקוש לאייפון 4 מרקיע שחקים".



האייפון 4 התקבל אתמול בתשואות על ידי מאות אלפי לקוחות נלהבים של אפל ברחבי העולם, שהמתינו במשך הלילה מחוץ לחנויות החברה. ההזמנות המוקדמות של המכשיר, שהסתכמו ב-600 אלף יחידות, היו הגבוהות ביותר בתולדות אפל. האנליסט ג'ין מנסטר מחברת פייפר ג'פריי העריך כי אפל תמכור 1-1.5 יחידות של האייפון 4 עד מחר ו-10 מיליון יחידות במהלך הרבעון שיסתיים בספטמבר. אנליסטים של דויטשה בנק העריכו השבוע כי אפל תמכור השנה 44 מיליון מכשירי אייפון 4, ו-55 מיליון נוספים בשנה הבאה. המכשיר החדש של אפל נמכר בארה"ב במחיר של 199 דולר, בכפוף לחוזה בן שנתיים ב-at&t.



במקביל למכירות החזקות של האייפון 4, נאלצה אפל להודות אתמול כי הדרך שבה המשתמשים מחזיקים את המכשיר יכולה להשפיע לרעה על יכולת הקליטה של המכשיר, על רקע דיווחים בבלוגים כי כאשר מחזיקים את המכשיר והאצבעות באות במגע בו בזמן עם המסגרת והאנטנה, עוצמת הקליטה צונחת.



"בכל טלפון אלחוטי שהוא, אחיזתו בצורה מסוימת תוביל לירידה בביצועי האנטנה. אם תחוו בעיות קליטה באייפון 4, הימנעו מלהחזיקו בפינה השמאלית התחתונה באופן שמכסה את שני צדי המכשיר, או השתמשו באחד הנרתיקים השונים הזמינים עבור המכשיר", מסרה אתמול אפל ל-pc" מגזין" בתגובה לתלונות על בעיות הקליטה במכשיר החדש.
בתחילת החודש חשף מנכ"ל אפל, סטיב ג’ובס, את דגם מכשיר הסלולר אייפון החדש - אייפון 4 - במסגרת נאום הפתיחה בכנס המפתחים העולמי (wwdc) של אפל בסן פרנסיסקו. המכשיר מצויד במצלמה קדמית ומשופרת המאפשרות לקיים שיחות ועידה בוידאו, וכן אפשרות לעריכת סרטונים שצולמו במכשיר עצמו.



המכשיר כולל מסך בעל רזולוציה גבוהה יותר מקודמיו (326 פיקסלים לאינץ'), ומכיל מעבד חזק יותר - שבב a4 המהווה את ליבת מחשב הלוח אייפד. עם זאת, האחסון של מכשיר אייפון החדש אינו שונה מאלה של דגמים קודמים - 16gb ו-32gb. המכשיר כולל גם התקן ליצירת הבזק (פלאש) לצורך צילום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully