מממשת נכס נוסף שבבעלותה: קרן ריאליטי, קרן השקעות בנדל"ן בראשה עומד ד"ר מיכאל (מיקי) ורדי ובניהולם המשותף של אסף ורדי, ניב כהן ואוהד רוזן, רכשה מבזק מגרש בשטח של כ- 3.4 דונם המשמש כיום כמרכזת "יד-אליהו" של בזק בתל-אביב ובחלקו מגרש חנייה פתוח, בתמורה לכ-20 מיליון שקל.
המגרש עליו בנוי כיום מבנה בן 3 קומות ומרתפים, ממוקם ברחוב משה דיין 52 פינת דרך ההגנה 131 ומהווה חלק ממתחם "בית ברבור" בתל-אביב, הכולל קאנטרי קלאב, מגרשי טניס וכדורסל, בית הדואר המרכזי, בתי ספר, בית גיל הזהב, מרכזי תרבות ופארק פתוח. בנוסף, קיימים אחוזי בנייה נוספים שלא נוצלו.
על הנכס חלה כיום תב"ע בתוקף למלאכה של כ-120% ובכוונת קרן ריאליטי לקדם תוכנית חדשה לשינוי ייעוד המתחם לצורך הקמת פרויקט משולב למגורים ומסחר. קרן ריאליטי יוצגה בעסקה על ידי עו"ד משה הרדי ממשרד הרצוג, פוקס נאמן.
מיקי ורדי, מנהל ההשקעות הראשי בקרן ריאליטי: "הנכס שנרכש הוא בעל פוטנציאל השבחה משמעותי בשל מיקומו האטרקטיבי לצד בבנייני מגורים קיימים וכן מרכזי תרבות, פנאי, חינוך וקהילה".
הנכס ביד אליהו אינו הנכס הראשון שקונה קרן ריאלטי מבזק בעיר תל אביב. לפני כשנה רכשה הקרן מחברת בזק מתחם בשטח של כ-33 דונם, ברחוב הרצל בדרום תל-אביב סמוך לגן הבוטאני ולבית הספר לטבע בעיר, עליו מבנים בשטח בנוי של 17 אלף מ"ר המיועדים לתעשייה, משרדים ואחסנה ובכוונת הקרן לשנות את ייעודו למגורים ומסחר בהיקף של מאות יחידות דיור.
יש לציין כי עד היום רכשה הקרן נכסים בסכום של כ-100 מיליון שקל (כולל העסקה הנוכחית), ובכוונתה לרכוש נכסים נוספים בשנה הקרובה בסכום נוסף של כ-200 מיליון שקל.
קרן ריאלטי רכשה מבזק נכס בשכונת יד אליהו בת"א ב-20 מיליון שקל
שלומית צור
27.6.2010 / 11:44