וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אשדר: מכרנו 51 דירות בפרויקט TRIO בחיפה ב-130 מיליון שקל

שלומית צור

4.7.2010 / 17:50

הפרויקט ממוקם על רכס הכרמל בסמוך לאוניברסיטה ויכלול עד 330 דירות המשקיפות לים בשלושה מגדלי מגורים



חברת אשדר וזאבי גרופ הודיעו היום כי מכרו 51 דירות בפרויקט "trio" בחיפה, במהלך המחצית הראשונה של 2010, בתמורה ל-130 מיליון שקל.



פרויקט trio, הממוקם על רכס הכרמל בסמוך לאוניברסיטה, יכלול עד 330 דירות המשקיפות לים בשלושה מגדלי מגורים. בפרויקט ייבנו דירות בנות 3-5 חדרים, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים בשטח של 110-500 מ"ר במפלס אחד.




לדברי אסף יוגב, מנהל השיווק של חברת אשדר: "קהל הרוכשים הם בעיקר משפחות שמכרו בתים פרטיים בשכונת דניה, הסמוכה לפרויקט ומחפשות דירות גדולות במפלס אחד".



הפרויקט משתרע על שטח של 970 מ"ר וכולל בריכת שחייה, מועדון דיירים, חדר כושר, חדרי חוגים, ולובי מפואר עם עמדת שוער בכל בניין. הפרויקט משווק על ידי חברת פניאן שיווק פרויקטים.



דירת 5 חדרים בקומה 18, בשטח של 170 מ"ר ו-26 מ"ר מרפסת, נמכרה ב-3.5 מיליון שקל; פנטהאוז 5 חדרים בקומה 20, בשטח של 245 מ"ר ו-150 מ"ר מרפסת במפלס אחד, נמכר ב-6.5 מיליון שקל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully