בתחילת יוני השיק דיסקונט מהלך שיווקי רחב "מפתח דיסקונט". במסגרת זו הוצע ללקוחות הבנק מחזיקי כרטיס אשראי של דיסקונט (ויזה cal ,דיינרס,מאסטרקארד), לשלב תוכנית חיסכון ייחודית בכרטיסולהנות מהנחות בעשרות רשתות שיווק.
דיסקונט חושף הבוקר כי בחמשת השבועות הראשונים לפעילות נפתחו 100 אלף תוכניות חיסכון בסכום שנתי מצטבר של 84 מיליון שקל.
רוני פלד, מנהל השיווק והפרסום של דיסקונט, ציין: "ידענו שיש לנו מוצר חדשני ואטרקטיבי אבל לא שיערנו היענות בסדרי גודל כאלו". "חיסכון מפתח" הוא מוצר שמתאים לקהלים רבים בישראל ויש לנו הזכות להיות גם במהלך זה פורצי דרך".
מבדיקות הבנק עולה כי המוצר החדש מסייע מאד בביסוס הנאמנות של הלקוח לבנק. הדבר מתבטא הן בשיעור הגבוה של הלקוחות החדשים המצטרפים לתכנית (32% מהמצטרפים הם בעלי ותק של עד שנתיים בבנק) והן בשיעור הגבוה של לקוחות שהתוכנית מהווה את תוכנית החיסכון הראשונה שלהם (40% מהמצטרפים).
100 אלף תוכניות "חיסכון מפתח דיסקונט" נפתחו בתוך כחודש ימים
TheMarker Online
11.7.2010 / 11:06