וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אריקסון הכפילה רווחיה ברבעון השני אך החמיצה את תחזיות האנליסטים

סוכנויות הידיעות

23.7.2010 / 11:02

הרווח הנקי הוכפל ל-1.88 מיליארד קרונות לעומת רווח 831 מיליון קרונות ברבעון המקביל ב-2009



, יצרנית רשתות הוויירלס הגדולה בעולם, החמיצה את תחזיות האנליסטים ברבעון השני לאחר שחברות סלולר הוציאו פחות כספים על תשתיות טלקום.



הרווח הנקי של החברה הוכפל ל-1.88 מיליארד קרונות (260 מיליון דולר) לעומת רווח של 831 מיליון קרונות ברבעון המקביל ב-2009. אנליסטים ציפו שהחברה תרשום רווח של 3.12 מיליארד קרונות, לפי הערכות בלומברג. הכנסות החברה ירדו ב-8% והסתכמו ב-48 מיליארד קרונות. התחזיות ציפו להכנסות של 50.8 מיליארד קרונות.







סוני אריקסון, מיזם הסלולר המשותף של אריקסון ושל יצרנית מוצרי האלקטרוניקה לצרכן היפנית, דיווחה על רווח נקי של 12 מיליון יורו - הרבעון השני ברציפות בו החברה רושמת רווח. הרווח הודות למכירת טלפונים סלולרים מבוססי תוכנת אנדרואיד של גוגל. st אריקסון, מיזם השבבים המשותף של החברה עם st מיקרו דיווח על הפסד נקי של 139 מיליון דולר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully