וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דיווח: מנכ"ל BP יקבל חבילת פרישה בסך 18 מיליון דולר לפחות

רויטרס

26.7.2010 / 8:07

טוני היוורד, שצפוי לפרוש מתפקידובשל הטיפול בדליפת הנפט, יקבל אופציות ומניות בשווי 12.3 מיליון דולר



טוני היוורד, מנכ"ל ענקית הנפט בריטיש פטרוליאום (bp), שצפוי להודיע על התפטרותו ביומיים הקרובים, יזכה לחבילת פרישה בסך לפחות 11.8 מיליון ליש"ט (18.03 מיליון דולר), כך דיווח ה"טיימס" ביום ראשון.



העיתון דיווח כי היוורד יקבל עד 546 אלף אופציות של מניות ועד 2 מיליון מניות בחברה תחת תוכנית תמריצים ארוכת טווח, ששוות כעת כ-12.3 מיליון דולר.



דובר מטעם bp הפריך את הידיעה, וטען כי מדובר ב"שמועות". הוא הוסיף כי היוורד ממשיך לכהן כמנכ"ל ונהנה מתמיכה מלאה של הדירקטוריון.



bp החליטה כי על היוורד להתפטר מתפקידו עקב אופן הטיפול שלו בדליפת הנפט במפרץ מקסיקו, וההודעה על העזיבה צפויה להתפרסם ביומיים הקרובים, כך דיווח מקור המקורב לחברה.



דירקטוריון החברה צפוי להיפגש בלונדון מחרתיים כדי לדון בתכנית לעזיבתו של היוורד ולהחלפתו בבוב דאדלי, מנהל בכיר בחברה שכעת ממונה על מבצע התגובה לדליפת הנפט, אמר המקור.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully