וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

די מדיקל מתחילה להשתמש בכספי ההנפקה: חתמה על הסכם ייצור עם UPG

ניר צליק

18.8.2010 / 11:14

החברה תעביר את ייצור הרכיבים מטירת הכרמל לסין



- העוסקת במחקר, פיתוח, ייצור ומכירה של מוצרים לטיפול בחולי סכרת והולכת תרופות - חתמה על הסכם ייצור עם חברת בת של united plastics group, לייצור ואספקה של מוצרי החברה. מדובר ברכיבים מתכלים של המשאבה הרב פעמית עדי, סטי האינפוזיה הגנריים ומשאבת האינסולין החד פעמית, כאשר זו תהיה מוכנה לייצור.



upg הינה יצרנית משנה של רכיבים שונים מתחום הציוד הרפואי, מוצרי צריכה, תעשיית הרכב והאלקטרוניקה. במסגרת ההסכם, הסכימה upg לספק לדי מדיקל את המוצרים, כספק לא בלעדי, ודי מדיקל התחייבה לרכוש כמויות מינימום של מוצרים. ההסכם הינו לתקופה של 3 שנים, כאשר ל-upg יש את האופציה להאריך את החוזה לתקופה נוספת של שנתיים.



די מדיקל ייצרה עד כה את הרכיבים במפעלה בטירת הכרמל. החברה מאמינה כי על ידי העברת הייצור למפעל של upg בסין, תוכל החברה להגדיל באופן משמעותי את כמויות הייצור ולהוזיל את עלות הייצור ליחידה.



אפרי ארגמן, מנכ"ל די מדיקל, אמר כי "ההסכם עם upg תואם את אסטרטגיית החברה לייצור מסחרי בכמויות גדולות ולהמשך הצמצום בעלויות, ובאותו הזמן להבטיח כי אנו עומדים בביקוש הצפוי למוצרינו". חזקיה צורי, סמנכ"ל התפעול הראשי בדי מדיקל, אמר כי "אנו צופים שכאשר נגדיל את מכירות החברה ואת היקפי הייצור, נוכל להשיג יתרונות הנובעים מגודל ונוכל להמשיך ולהפחית את עלות המכר וליהנות מהיעילות הכלכלית הטמונה במבנה הייחודי מבוסס הקפיץ של מוצרינו".



לפני שבועיים השלימה החברה הנפקת מניות בנאסד"ק, כשגייסה 10.5 מיליון דולר במחיר מניה של 7 דולרים. מאז איבדה המניה כ-16% והיא נסחרת במחיר של 5.9 דולר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully