וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחרי 20 שנה ועשרות תאונות: מחלף רמת חובב יוקם בעלות של 25 מיליון שקל

14.9.2010 / 12:56

המחלף אמור לשרת אלפי בני אדם שמגיעים לעבודה באזור התעשייה ברמת חובב, מה שיוצר עומסי תנועה



במשך שנים נחשב כביש 40 ובעיקר צומת הכניסה לרמת חובב כאחד המסוכנים בישראל: עשרות תאונות היו במקום, ורק עכשיו, לאחר לחצים של ראש המועצה האזורית רמת חובב אנדריי אוזן, החליט שר התחבורה ישראל כץ להקצות 25 מיליון שקל לטובת הקמת מחלף.







המחלף אמור לשרת אלפי בני אדם שמגיעים אל אזור התעשייה ברמת חובב בכל יום כדי לעבוד, מה שיוצר עומסי תנועה באיזור ומעכב את התנועה דרומה. תכנונו של המחלף עלה כ-2 מיליון שקל - סכום שברובו מומן על ידי המועצה התעשייתית רמת חובב.



עם היכנסו לתפקיד, החליט אוזן לשים בראש סדר העדיפויות את הקמת המחלף שצפוי להשתלב עם התכנון הקיים להקמת תחנת רכבת בכניסה לאזור התעשייה וכן המשך סלילתו של כביש חוצה ישראל עד לצומת הנגב.



ראש המועצה המקומית תעשייתית רמת חובב, אנדריי אוזן, בירך על החלטתו של שר התחבורה ואמר כי "הקמת המפרידן היא קודם כל בשורה בתחום הבטיחות והשמירה על חיי הנוסעים בכביש 40. מעבר לנושא הבטיחות, מדובר בצעד מתבקש שנועד לשמור על כביש 40 ככביש מהיר וראוי ולמנוע את הפיכתו לכביש עירוני עם רמזורים לכל אורכו. אני מודה לשר התחבורה על ההיענות שלו ושל צוות משרדו לבקשת המועצה ולהתנהלות חסרת תקדים מבחינת המהירות של קבלת ההחלטה ותרגומה למעשים בשטח".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully