וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הביקוש החזק העלה את הרווח הרבעוני של נייקי ב-9% - מעבר לתחזיות

סוכנויות הידיעות

24.9.2010 / 9:31

הכנסות החברה צמחו ב-8% ל-5.2 מיליארד דולר; מניית נייקי קפצה ב-5%



ענקית ביגוד הספורט נייקי דיווחה אתמול על עלייה של 9% ברווחיה הרבעוניים, הודות לביקוש גבוה למוצריה ושליטה במלאי, ואמרה כי הביקוש בהמשך השנה יוסיף להיות גבוה. בעקבות הדו"ח זינקה מניית נייקי ב-5% במסחר לאחר הסגירה אתמול.



נייקי, יצרנית ביגוד ונעלי הספורט הגדולה בעולם, רשמה רווח של 599 מיליון דולר, או 1.14 דולר למניה, ברבעון שהסתיים ב-31 באוגוסט, שהוא הראשון בשנת הכספים של החברה. ברבעון המקביל בשנה שעברה הרוויחה החברה 513 מיליון דולר, או 1.04 דולר למניה.



הכנסות נייקי עלו ב-8% ל-5.18 מיליארד דולר. הרווחים עלו על תחזיות האנליסטים, אשר צפו רווח של 1.01 דולר למניה, אך ההכנסות היו מתחת לציפיות כי יסתכמו ב-5.22 מיליארד דולר.



נייקי צופה כי גם בהמשך השנה ימשיך הביקוש להיות גבוה. ההזמנות מקמעונאיות לעונה הקרובה עלו ב-10% - העליה החדה זה יותר מעשור. החברה שבה ואישרה את היעד שלה להגדלת ההכנסות ל-27 מיליארד דולר עד 2015, לעומת הכנסות של 19 מיליארד דולר בשנת הכספים שעברה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully