ריט 1 מדווחת הבוקר כי היא רכשה (מאדגר) בניין משרדים ברמת החייל בת"א (רחוב הנחושת 6). 5,100 מ"ר עילי, 51% תפוסה בנכס המניבים הכנסה של 2.5 מיליון שקל.
ריט תשלם תמורת הנכס 55.5 מיליון שקל: 44.31 מיליון במזומן + 1.5 מיליון מניות של ריט 1 (הקצאה פרטית) לפי מחיר של 7.46 שקל למניה.
ריט מגדילה עוד את הפורטפוליו שלה ומחזקת אחיזה גם באזור רמת החייל שם יש לה כבר בניין אחד, הרכישה שוב בצורה של מזומן + תשלום במניות החברה (מגדילה את ההון העצמי שלה) חיובית לחברה.
"ריט1 בהמלצת קנייה אצלנו, בדיוק מהסיבה הזו שהיא ממשיכה לצמוח ולנצל הזדמנויות בשוק, עדיין נסחרת מתחת להון העצמי שלה", אומר שי ליפמן, אנליסט נדל"ן במחלקת המחקר של ibi.
IBI על רכישת בניין משרדים ברמת החייל ע"י ריט 1: "משמר את המלצת הקנייה, כשריט ממשיכה לצמוח ולנצל הזדמנויות בשוק"
TheMarker Online
11.10.2010 / 12:11