מניות ספקית חלקי הרכב טאוור אינטרנשיונל, נסגרו ללא שינוי במחיר ההנפקה הראשונה שלהן לציבור ביום שישי, ונסחרו בטווח נמוך מהמצופה, על רקע חששות המשקיעים מפני השקעה בתעשיית חלקי הרכב, שבה התחרות והתנודתיות גבוהות.
בתחילת יום המסחר בניו יורק נסחרה המניה ב-13.55 דולר, 4.2% מעל מחיר ההנפקה הראשונה שלה, אך נסגרה ב-13 דולר למניה. החברה ציפתה כי מניותיה יסחרו בטווח של בין 15 דולר ל-17 דולר למניה. בהנפקות ראשונות לציבור עד כה מתחילת השנה בארצות הברית, הניבו המניות בממוצע תשואה של 14.27%, לפי נתוני תומסון רויטרס.
החברה מכרה 6.25 מיליון מניות ב-13 דולר למניה, וגייסה עד כה 82.25 מיליון דולר.
טאוור נרכשה לפני שלוש שנים על ידי קרן ההשקעה הפרטית סרברוס קפיטל מנג'מנט, שחילצה אותה מפשיטת רגל. בששת החודשים שהסתיימו ב-30 ביוני רשמה החברה הפסד של 11.2 מיליון דולר עם הכנסות של 980.8 מיליון דולר.
חברת חלקי הרכב טאוור שבבעלות סרברוס גייסה סכום נמוך מהמותכנן בהנפקה
רויטרס
16.10.2010 / 16:45
