וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביטחון הצרכנים בארה"ב התאושש משפל של שבעה חודשים

סוכנויות הידיעות

26.10.2010 / 16:20

מדד קונפרנס בורד עלה באוקטובר ל-50.2 נקודות - מעל לתחזיות הכלכלנים



ביטחון הצרכנים בארה"ב התאושש החודש משפל של שבעה חודשים, ועלה בשיעור חד מהצפוי, אולם עודנו נמוך במונחים היסטוריים. מדד בטחון הצרכנים עלה החודש לרמה של 50.2 נקודות לעומת רמה של 48.6 נקודות בספטמבר, מסרה היום חברת המחקר קונפרנס בורד. כלכלנים צפו עלייה מתונה יותר של המדד לרמה של 49.9 נקודות, לעומת מדד של 48.5 נקודות שעליו דווח במקור בחודש ספטמבר.



רכיב התחזיות העתידיות של המדד, המשקף את ציפיות הצרכנים לשישה החודשים הקרובים, עלה באוקטובר לרמה של 67.8 נקודות לעומת רמה של 65.5 נקודות בספטמבר. שיעור הצרכנים שהעריך כי צפויה עלייה בשכרם בשישה החודשים הקרובים ירד ל-9.1% - רמתו הנמוכה ביותר מאז אפריל 2009 - לעומת 10.3% בחודש הקודם.



רכיב המצב הנוכחי של המדד עלה באוקטובר לרמה של 23.9 נקודות לעומת 23.3 נקודות בחודש שעבר, שיעור הצרכנים שהעריך כי קיים קושי למצוא עבודה גדל ל-46.1% - הרמה הגבוהה ביותר מאז חודש מארס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully