יזמי פרויקט "רביעיית פלורנטין" הודיעו היום (ה') כי מכרו 27 דירות נוספות בפרויקט בחודש אוקטובר האחרון. יחד עם העסקות האחרונות, נמכרו עד היום 150 דירות מתוך 250 דירות. היזמים מסרו כי 16 מתוך כלל רוכשי הדירות קנו יותר מדירה אחת. עוד נמסר כי בימים אלו מתנהל משא ומתן עם עוד 30 רוכשי דירות, מחציתם יהודים מצרפת.
פרויקט "רביעיית פלורנטין" המוקם על ידי אנשי העסקים יעקב גורסד, יוסי תורג'מן ואדי אביטן, יכלול עם סיומו מתחם של 4 בניינים אליפטיים בני 9 קומות כל אחד, 250 דירות המשתלבות זו בזו וביניהם מרכז קניות פתוח בשטח של כ-3,000 מ"ר שיכלול כ-50 חנויות. הפרויקט תוכנן על ידי האדריכל אילן פיבקו. מחירי הדירות נעים בין מיליון שקל לדירת שני חדרים ועד דירת 4 חדרים ב- 2.4 מליון שקל.
בחודש מאי האחרון שונה סטטוס הפרויקט מקבוצת רכישה לפרויקט יזמי רגיל בעקבות הקשחת תנאי המשכנתא לקבוצות לרכישה על ידי בנק ישראל.
הדמיה של הפרויקט
פרויקט "רביעית פלורנטין": 16 מתוך 150 רוכשי הדירות קנו יותר מדירה אחת
שלומית צור
11.11.2010 / 14:07