וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לאחר שנתיים של עיכובים: אפל אישרה את אפליקציית Google Voice לאייפון

סוכנויות הידיעות

17.11.2010 / 9:42

אפל דחתה את היישום, המאפשר שיחות באמצעות שירות האינטרנט של גוגל, אך נאלצה לאשרו עקב חקירה פדרלית



ענקית האינטרנט גוגל הודיעה אתמול כי יריבתה אפל אישרה את אפליקציית google voice לאייפון, "לאחר כמעט שנתיים של המתנה", לדברי גוגל - כך דיווח "וול סטריט ג'ורנל.



אפל דחתה בתחילה את האפליקציה, המאפשרת לבצע שיחות טלפון באמצעות שירות האינטרנט של גוגל, בטענה כי היא אינה מוסיפה יכולות חדשות למכשיר הסלולרי, אך מאוחר יותר אישרה יישומים דומים של חברות אחרות, מה שהוביל לפתיחת חקירה בנציבות התקשורת הפדרלית (fcc).



האפליקציה של גוגל "הוגשה מחדש, נבחנה ואושרה וכעת תצטרף ליותר מ-300 אלף יישומים בחנות האפליקציות של אפל", אמרה את דוברת אפל. מגוגל נמסר כי google voice באייפון "אינה משתווה" לגירסה המוצעת בטלפונים המבוססים על מערכת ההפעלה שלה, אנדרואיד, מבחינת השתלבותה ביישומים הסטנדרטיים של הטלפון, "היות שבמערכת ios של אפל קיימות מגבלות רבות".



אפל וגוגל, ששיתפו פעולה בעבר במגוון תחומים, נחשבות כיום ליריבות, לאחר שגוגל נכנסה לתחום הטלפונים הסלולריים. מאז נפתחו מספר חזיתות בין שתי החברות - בתחום הפרסום, הטלוויזיה המקוונת ובקרוב גם בתחום מחשבי הטאבלט.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully