וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מה מחפשים מופז וחלוץ בלשכת אולמרט?

צבי זרחיה

21.11.2010 / 7:02

קדימה לאהוד



אל לשכתו של ראש ההמשלה לשעבר, אהוד אולמרט, במגדל פלטיניום בתל אביב, הגיעו בשבוע שעבר שני אורחים מכובדים באותו היום ובזה אחר זה. אורחו הראשון של אולמרט היה הרמטכ"ל ושר הביטחון לשעבר שאול מופז (קדימה), וזמן לא רב אחריו הגיע בנפרד, לפגישה חשאית, הרמטכ"ל לשעבר דן חלוץ.

מופז מעוניין בקבלת משרת יו"ר ועדת חוץ וביטחון במקום היו"ר הקודם, הח"כ לשעבר צחי הנגבי (קדימה), שהשעה עצמו בשבוע שעבר מהכנסת בעקבות החלטת בית המשפט להטיל עליו קלון בעבירת עדות שקר. מופז אף החל לאחרונה לקבל ליווי אסטרטגי ותקשורתי ממשרד פאר&לוין תקשורת, שבבעלות ממי פאר ואיתן לוין.



חלוץ, לעומת זאת, מגייס במרץ כספים לצורך התמודדותו בפריימריס וכניסתו לפוליטיקה. חלוץ מסרב בשלב זה לחשוף לאיזו מפלגה הוא מתכוון להתפקד, אבל ההערכה היא שהוא יצטרף בסופו של דבר לקדימה, ולפיכך תמיכה מאולמרט בוודאי לא תזיק. בלשכת אולמרט אישרו את קיום הפגישות עם מופז ועם חלוץ אבל סירבו לפרט. בכנסת העריכו כי מסירת משרת יו"ר ועדת חוץ וביטחון לקואליציה הועלתה בשיחות עם אולמרט.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully