השופטת מיכל אגמון-גונן מבית המשפט המחוזי בתל אביב דחתה שתי תביעות בסך למעלה מ-17.5 מיליון שקל שהגישה חברת האחים עופר - הנדסה ופיתוח נגד חברת מרכזי שליטה וחברות מרינה אחזקות הרצליה ומרינה אשקלון של מוטי זיסר.
השופטת קבעה כי האחים עופר ישלמו 150 אלף שקל הוצאות משפט. דחיית התביעות נעשתה לאחר שהאחים עופר הודיעו כי הם חוזרים בהם מהתביעה.
לפני ארבע שנים הגישו האחים עופר-הנדסה ופיתוח תביעה נגד החברות הנתבעות בטענה כי הן הפרו עמם הסכם בנוגע לבניית המרינה באשקלון וגרמו להם לשלם לבנקים תשלומים עודפים שהחברות הנתבעות היו צריכות לשלם.
לאחר דיון שהתקיים היום הודיע עו"ד אלי כהן ממשרד גורניצקי ושות' שייצג את האחים עופר כי הם ערים לכך שלא הצליחו לשכנע את בית המשפט בצדקת טענותיהם ולכן הם מבקשים למשוך את התביעה מבלי שיושתו עליהם הוצאות.
עו"ד יוסי בנקל שייצג את החברות נתבעות טען התיק נוהל במלואו במשך ארבע שנים וכי צוות של שלושה עורכי דין ומתמחה בראשותו עבד על התיק. לדבריו במשרדו עובדים לפי שעות בשכר של 600 ועד 1,000 שקל לפי רמת הבכירות. "בחודש האחרון הוגשו שעות רבות של עבודה, בסוף השבוע עבדו למעלה מ-150 שעות במצטבר. שכר הטרחה להערכתי מתקרב ל-750 אלף שקל. הצענו להעמיד את שכר הטרחה על סך 250 אלף שקל", אמר בנקל בדיון.
השופטת פסקה כי האחים עופר ישלמו 150 אלף שקל הוצאות משפט בהתחשב בכך שחסכו זמן שיפוטי ומשכו את תביעתם לפני מתן פסק דין.
האחים עופר משכו תביעה בסך 17.5 מיליון שקל נגד מוטי זיסר - וישלמו לו הוצאות בסך 150 אלף
הילה רז
28.11.2010 / 15:30