וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ארומה ישראל נמצאת במשא ומתן לרכישת ארומה תל אביב בכ-40 מיליון שקל

רינה רוזנברג

3.2.2011 / 15:09

במסגרת עסקה אפשרית ימכור סהר שפע את סניפי הרשת בתל אביב לאחיו יריב, אחרי שפוצלו בשל סכסוך ב-1999



רשת ארומה ישראל נמצאת בשלבים מתקדמים מאוד של משא ומתן לרכישת רשת ארומה תל אביב, בסכום עסקה שמתקרב לכ-40 מיליון שקל.



גורמים בענף טוענים כי בחודשים האחרונים סהר שפע, בעלי רשת ארומה תל אביב, מבקש למכור את הרשת ונראה כי בקרוב תצא העסקה לפועל. במסגרת העסקה ירכוש יריב שפע, הבעלים של ארומה ישראל, את הרשת של אחיו, סהר שפע, כאשר עד לאחרונה הוגדרו האחים כמסוכסכים ותיקים.



מדובר בסכסוך שגרם בשנת 1999 לפיצול הרשת לשתי חברות נפרדות לאחר 5 שנות פעילות משותפת - יריב קיבל לידיו את מותג רשת ארומה ישראל, שכוללת כיום 106 סניפים שנמצאים מחוץ לתל אביב ועוד 14 סניפים בחו"ל, ואילו סהר קיבל את רשת ארומה תל אביב שמונה היום 22 סניפים הפזורים בתל אביב בלבד, סניף נוסף בברלין שנפתח לפני כ-5 שנים, וכרגע מתוכננת פתיחה של 3 סניפים נוספים בפולין. לא ידוע אם הסניפים בחו"ל השייכים לארומה תל אביב ייכללו במסגרת עסקת הרכישה.



פעילות שתי החברות מתבצעת על ידי זכייני סניפים.



לאור המיתוג הדומה של שתי הרשתות אפשר להניח שהלקוח הישראלי לא ממש יבחין בהבדל למרות התפריטים השונים, שלפעמים יוצרים בלבול עבור הצרכן שכלל לא יודע שמדובר בשתי חברות נפרדות.



בארומה ישראל ובארומה תל אביב מאשרים קיומו של משא ומתן אך מסרבים למסור פרטים נוספים, כדי לא לפגוע בסיכויי העסקה להיחתם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully