חברת אל על על חתמה על הסכם שיתוף פעולה ראשון מסוגו עם אוניברסיטת תל-אביב להקרנת סרטי סטודנטים כחלק משירות מערכות ה-vod של מטוסיה.
היום נמסר (ג') כי נוסעי המטוסים יוכלו לצפות בסרטי האוניברסיטה, דרך מסכים אישיים בשני ערוצים שונים: ערוץ אחד המוקדש כולו לסרטים עלילתיים זוכי פרסים, וערוץ שני המוקדש ליצירה דוקומנטרית צעירה. בכל ערוץ מוקרנים כחמישה סרטים.
בין הסרטים המוקרנים בימים אלה במטוסים ניתן למצוא את הסרטים: "פנחס", סרטו של פיני טבגר, שהיה פיינליסט באוסקר הסטודנטים האמריקאי; "שעווה זה כואב" של מיה דרייפוס, שהשתתף בפסטיבל קאן; "זוהר" של יסמין נובק, שהשתתף בפסטיבל לוקארנו ו"אפשר לרקוד", סרטם הדוקומנטרי של מיה מקמנוס ושלומית פרידמן, שהתחרה בפסטיבל ירושלים. מקבץ הסרטים המוקרן יוחלף אחת לשלושה חודשים.
סרטי סטודנטים זוכי פרסים של אוניברסיטת תל אביב יוקרנו במטוסי אל על
זוהר בלומנקרנץ
1.3.2011 / 16:57