וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבוצת אלרוב פתחה ספא במלון ממילא בהשקעה של כ-12 מיליון שקל

עירית רוזנבלום

20.3.2011 / 12:44

מנהל המתחם: "מדובר בתפיסה וקונספט חדשניים"; 3 לילות במלון בפסח - החל מ-6,000 שקל



בשבוע שעבר הושק במלון ממילא בירושלים מתחם הוליסטי הכולל חדר כושר, ספא, בר אורגני ומרכז פילאטיס ויוגה בהשקעה של כ-12 מיליון שקל. מלון הלייף סטייל ממילא בבעלות "אלרוב מלונות יוקרה" שבשליטת אלפרד אקירוב, נפתח בסוף שנת 2009 בהשקעה של כ-300 מיליון שקל. המלון עוצב על ידי מעצב העל האיטלקי פיירו ליסוני בשיתוף עם האדריכל משה ספדי, ובו 194 חדרים.



מאז פתיחתו, נכנס מלון ממילא לרשימה היוקרתית של "קונדה נסט", המגזין הנחשב בתחום התיירות במהדורה האמריקאית והבריטית וכן לרשימת design hotels.



לדברי מנהל המתחם, גיא נדלר, "מדובר בתפיסה וקונספט חדשניים הממצבים את המלון כמלון ספא ייחודי באזור ירושלים ושם את ישראל על מפת הלייף סטייל".



ה"אקאשה" ספא ומתחם הלייף סטייל ההוליסטי, מתפרש על פני 1,000 מ"ר ונחשב לספא הגדול בירושלים. הוא כולל חדרי טיפולים, בריכה, סאונה וחדר כושר, חמאם טורקי, בריכת וואטסו, חדרי התרגעות יוגה ופילאטיס, שיציעו תוכניות טיפול חודשיות לבאי המלון.







לקראת הפסח מציע מלון ממילא חבילה הכוללת 3 לילות על בסיס ארוחת בוקר בתוספת שני טיפולים בספא של אקאשה בהחל מ-6,040 שקל לזוג.













טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully