האניוול (סימול HON), חברת הייצור והטכנולוגיה רבת הפעילויות, הודיעה היום שחתמה על מספר חוזים, ששוויים המשותף למעלה מ-2 מיליארד דולר, להספקת מוצרי ושירותי תעופה אזרחית וצבאית לצבא ארה"ב ולמספר גופים נוספים.
החוזה הגדול ביותר הוא עם צבא ארה"ב, ושוויו עשוי להגיע ל-1.1 מיליארד דולר במהלך שמונה השנים הבאות. החוזה מסמיך את האניוול לבנות את טורבינת הגז המשופרת T55-GA-714A עבור מסוק הצ'ינוק CH-47D של הצבא.
הסכם נפרד עם משרד ההגנה הבריטי יכניס להאניוול עד 80 מיליון דולר במהלך חמש השנים הבאות, עבור הספקת שירותי קרקע למנועי מסוק הצ'ינוק T55 והשתתפות בהסדר שיתוף פעולה עם חטיבה של משרד ההגנה הבריטי לתיקון, שיפוץ ובדיקת המנועים.
האניוול הודיע היום גם על קבלת חוזה בשווי מוערך של 710 מיליון דולר ל-15 שנה מחברת איירבוס לבניית מערכת פילוג החשמל המשנית, מערכת בקרה ואבטחה משולבת, והספקת חלקי חילוף ושירותי אחזקה למטוס הסילון החדש Airbus A380 Super Jumbo.
החברה הודיעה גם שזכתה בחוזים בשווי 100 מיליון דולר על גבי 8 שנים מחברת BAE סיסטמס עבור מטוס הסיור הימי Nimrod MRA4, כמו גם חוזה בשווי 11 מיליון דולר לאורך 10 שנים לייצור גלגלים ובלמים למטוסי ה-300-767 של Hainan Airlines ושיפור חלקים אלה עבור מטוסי ה-300-767 של וייטנאם איירליינס.
חברת האניוול זכתה בחוזים בהיקף של למעלה מ-2 מיליארד דולר
סוכנויות הידיעות
26.2.2002 / 20:31