וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מטבעות: הדולר נחלש בגלל חששות מהסכסוך במזרח התיכון; הין נסחר ב-132.5 ין לדולר; היורו ב-88.1 סנט

דפנה מאור

4.4.2002 / 14:17

ספקולציות כי קרנות פנסיה ממשלתיות ביפאן יזרימו ביקושים לשוק הובילו את הין לעליות למרות הידרדרות הכלכלה ביפאן



חששות מהתלקחות המצב במזרח התיכון החלישו את הדולר בשלושת הימים האחרונים. הין התרומם לשער של 132.5 ין לדולר, עלייה של 0.7% בשלושה ימים. היורו נסחר ב-88.1 סנט מול הדולר. לעלייה בין תרמה בורסת טוקיו, אשר רשמה מסחר חיובי בימים האחרונים.



הין התרומם בעקבות עליות בבורסת טוקיו בארבעת הימים האחרונים, עקב ספוקלציות כי קרנות פנסיה ממשלתיות יזרימו ביקושים לשוק. לקרנות אלו יש 12.8 מיליארד דולר המיועדים לרכישת מניות של חברות בלו צ'יפ.



באותה עת, אמר הבנק המרכזי כי מצבה של כלכלת יפאן ממשיך להידרדר, אך הין נסוג בעקבות דברים אלה רק זמנית.



המצב המחמיר במזרח התיכון עורר חששות כי ארה"ב תהיה חשופה להתקפות טרור נוספות, ובעקבות זה נחלש הדולר, לפי הערכת סוחרי מטבע.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully