וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוק המט"ח: הדולר מתחזק - נסחר ברמה של 4.7854 שקלים

אלי דניאל

4.4.2002 / 9:02

כ-0.1% מעל שערו היציג; פיחות גם בשער השקל מול סל המטבעות והיורו; אקסלנס: המסחר בדולר ימשיך להיות מושפע בעיקר מהמצב הבטחוני;



יום המסחר בשוק המט"ח נפתח הבוקר כאשר הדולר התחזק בכ-0.3% תוך שהוא חוצה את רף 4.79 השקלים לרמה של 4.7944 שקלים. עם זאת, תוך זמן קצר נבלמה מגמת התחזקותו של המטבע האמריקאי והוא נסחר כעת ברמה של 4.7854 שקלים, כ-0.1% מעל השער היציג אשר נקבע שלשום ברמה של 4.781 שקלים.



בבית ההשקעות אקסלנס מעריכים כי המסחר בדולר ימשיך להיות מושפע בעיקר מהמצב הבטחוני, כאשר למטבע האמריקאי רמת תמיכה ב-4.75 שקלים ורמת התנגדות ב-4.805 שקלים.



בדומה לדולר, גם סל המטבעות והיורו מתחזקים הבוקר אל מול השקל. הסל נסחר כעת ברמה של 4.8285 שקלים, כ-0.2% יותר משערו היציג בעוד שהיורו עולה בשיעור של כ-0.4% והוא נסחר בשעה זו במחיר של 4.215 שקלים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully