וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נטסקרין, מתחרתה של צ'ק פוינט, רשמה צמיחה של 68% בהכנסות ברבעון הראשון

יהודה שויצר

23.4.2002 / 23:49

החברה דיווחה על הכנסות של 32 מיליון דולר; בשורה התחתונה צימצמה החברה את הפסדיה ל-3.3 מיליון דולר



צמיחה של 68% בהכנסות חברת נטסקרין, מתחרתה של צ'ק פוינט , ברבעון שהסתיים במארס 2002, הרבעון השני בשנת הכספים. החברה דיווחה על הכנסות של 32 מיליון דולר. בשורה התחתונה צימצמה החברה את הפסדיה ל-3.3 מיליון דולר.



ברבעון השני, כמו גם ברבעון הראשון של שנת הכספים, רשמה נטסקרין צמיחה גבוהה יותר בהכנסות מאשר מתחרותיה בשוק הפתרונות לאבטחת מידע, ובראשן צ'ק פוינט. וולטר פריצ'רדף מבנק ההשקעות סאונדויו (Soundview), אמר לאחרונה כי המכירות בשוק תוכנות הפיירוול, השוק העיקרי של צ'ק פוינט, צומחות כעת בקצב שנתי של 15%-20%. לעומת זאת, מכירות שוק מוצרי הפיירוול מבוססי החומרה, בו עיקר כוחה של נטסקרין, צומחות בשיעור שנתי של 20%-25%. מכירות שוק מוצרי ה-VPN, בו נטסקרין מתמודדת על התואר של מובילת שוק, צומחות כעת בקצב שנתי מהיר של 25%-35%. פריצ'רד ציין כי נטסקרין נמצאת בין שלוש החברות המובילות בכל פלחי שוק פתרונות אבטחת המידע.



נטסקרין העלתה את תחזיותיה לשנת הכספים שתסתיים בספטמבר להכנסות של 132-135 מיליון דולר. לרבעון הנוכחי צופה החברה צמיחה של 7%-9% ביחס לרבעון הקודם.



מנכ"ל נטסקרין, רוברט תומאס, מודע היטב למגמה זו, והסביר אותה בשיפור במוצרי החברה. "לפני 6 חודשים צ'ק פוינט היתה יותר טובה מאיתנו. בעקבות השקת המוצר האחרון שלנו, אנחנו לא פחות טובים מצ'ק פוינט", אמר תומאס. "קיבלנו תגובות מרשימות למדי ורובן גרסו כי המוצר שלנו טוב יותר".


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully