וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלקטרה נדל"ן רכשה עם שותף בניין בדרום אנגליה תמורת 100 מיליון שקל

אילן מוסנאים

1.5.2002 / 18:52

תחזיק ב-75% מהזכויות בבניין; הבניין מושכר לחברת הנדסה בריטית גדולה ויניב דמי שכירות שנתיים של 9.3 מ' ש'; נטלו הלוואה בהיקף של 90.5 מ' ש' למימון העסקה



חברת אלקטרה שבשליטת אלקו החזקות של גרשון זלקינד, דיווחה כי החברה הבת, אלקטרה נדל"ן, רכשה יחד עם שותף, חברה המחזיקה בבניין במרכז העיר ברייטון באנגליה תמורת 100 מיליון שקל. אלקטרה נדל"ן תחזק ב-75% מהזכויות בנכס.



באלקטרה מציינים כי דמי השכירות השנתיים המובטחים בגין הנכס, ששטחו הנו 7530 מ"ר, מרובע עומדים על כ-9.3 מיליון שקל. הבניין מושכר כולו לחברת MOT MACDONALD, שהנה אחת מחברות ההנדסה הגדולות והמובילות בבריטניה. חוזה השכירות הנו עד לפברואר 2019, כאשר לשוכר יש זכות לסיים את ההסכם בפברואר 2009.



החוזה כולל מנגנון שיאפשר לאלקטרה לעדכן את שכר הדירה רק אחת ל-5 שנים. החברה מציינת עוד, כי מוסד פיננסי בחו"ל העמיד לטובת העסקה הלוואה של כ-90.5 מיליון שקל, בריבית קבועה של 6.1% לתקופה של 7.5 שנים.



אלקטרה סיימה את 2001 עם רווח נקי של כ-71.6 מיליון שקל, כ-2% יותר מהרווח בתקופה המקבילה. הכנסות החברה בתקופה זו הסתכמו בכ-1.48 מיליארד שקל, כ-3.3% יותר מאשר בתקופה המקבילה בשנת 2000.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully