וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספקית הסלולר הגדולה בקוריאה SK טלקום דיווחה על עלייה של 11% ברווחיה ברבעון

סוכנויות הידיעות

6.5.2002 / 8:56

הרווח הנקי עלה ל-345 מיליון דולר כתוצאה מגידול של 36% בהכנסות; עם זאת, הגידול ברווח הואט כתוצאה מעלייה חדה במחירי השיווק והורדת תעריף הגבייה על השימוש ברשתותיה



SK טלקום, חברת הסלולר הגדולה בדרום קוריאה, דיווחה על עלייה של 11% ברווחיה ברבעון הראשון כתוצאה מזינוק של למעלה מ-30% במכירותיה.



הרווח הנקי עלה ל-345 מיליון דולר מ-310 מיליון דולר בתקופה המקבילה. החברה הצליחה לגבור על הערכות השוק שחזו לה רווח של 335 מיליון דולר. מכירות החברה עלו ב-36% והסתכמו ב-1.5 מיליארד דולר.



הגידול ברווח הואט כתוצאה מעלייה חדה במחירי השיווק והורדת תעריף הגבייה על השימוש ברשתותיה ב-28% בידי הרגולטורים. בתקופה המקבילה הצליחה החברה להכפיל ויותר את רווחיה.



מספר מנויי החברה עלה ב-47% לאחר שהחברה רכשה את שינסגי טלקום בינואר.



SK טלקום נמצאת בבעלות קונצרן SK, אחד מארבעת הקונצרנים הגדולים בקוריאה. ספקית הסלולר, המשרתת למעלה מ-11 מיליון מנויים (41% מן השוק המקומי), מהווה את אוניית הדגל של הקונצרן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully