"ספיידרמן" שלט בקופות זה השבוע השני ברציפות בבתי הקולנוע בצפון אמריקה. במהלך סוף השבוע שבר סרט ההרפתקאות את מחסום 200 מיליון הדולר בזמן שיא - 9 ימים, תוך שהוא מותיר מאחור את "מלחמת הכוכבים: אימת הפנטום", שעשה זאת ב-13 יום.
עם זאת צפויה הדומיננטיות המדהימה שלו להסתיים בשבוע הבא עם עלייתו לאקרנים של הסרט החדש בסדרת מלחמת הכוכבים, "מלחמת הכוכבים: מתקפת המשובטים".
על פי הערכות אולפני קולומביה, מפיקי הסרט, גרף "ספיידרמן" בסוף השבוע האחרון 72 מיליון דולר והגדיל את הכנסותיו מאז החלה הקרנתו ל-223.6 מיליון דולר.
חמשת הסרטים הרווחיים ביותר בקופות צפון אמריקה עד היום הם: "טיטאניק" (601 מיליון דולר), "מלחמת הכוכבים" (461 מיליון דולר), "אי.טי" (434 מיליון דולר), "אימת הפנטום" (431 מיליון דולר) ו"פארק היורה" (357 מיליון דולר). אנשי האולפן חוזים ש"ספיידרמן" יצטרף בקרוב למועדון המכובד.
