וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מערכת ERP של אורקל הוטמעה בחיל האוויר הישראלי

14.5.2002 / 13:03

הפרויקט הוא חלק מעסקה בהיקף 100 מיליון שקל שנחתמה עם משרד הביטחון, חיל האוויר וחילות היבשה ל-5 השנים הבאות


חברת אורקל ישראל הודיעה היום כי פרויקט ניהול משאבי הארגון (ERP של חיל האוויר), מהגדולים בפרויקטי המחשוב שהתבצעו עד היום בישראל, עולה לאוויר בימים אלה בגרסת Oracle e-Business Suite 11i.

הפרויקט הוא חלק מעסקה בהיקף כ-100 מיליון שקל, שנחתמה עם משרד הביטחון, חיל האוויר וחילות היבשה לתקופה של 5 השנים הבאות עם אופציה להארכה.

אורקל מסרה כי זהו אחד מהפרויקטים החשובים והיוקרתיים ביותר שלה. לדברי מנכ"ל החברה, לארי אליסון, שהתבטא בנושא זה בכנס לקוחות של החברה באמסטרדם בינואר השנה, העובדה שחיל האוויר הישראלי "מהטובים בעולם" בחר במערכת אורקל, מהווה הוכחה לביצועיה ואיכותה.

עוזי נבון, סמנכ"ל מכירות לסקטור הציבורי באורקל ישראל, אומר שיישום הפרויקט החל לפני כשנה ויימשך עוד כארבע שנים. הפרויקט מיושם במספר שלבים לרוחב כל התהליכים הארגוניים בחיל ויכלול בסופו אלפי משתמשים.

"השלב הראשון של הפרויקט שעלה לאוויר בימים אלה, כולל יישום של מודול ניהול צרכים ומודול תכנון תקציב. השלב השני, המתוכנן לעלות לאוויר לקראת סוף שנה זו כולל את כל היבטי הרכש, התקציב, הבקרה התקציבית, המכירות ומקטעים של מלאי. השלב השלישי, המתוכנן לסוף שנת 2003 כולל את היבטי הלוגיסטיקה והמלאי המורכבים של החיל".

ביישום המערכת נטלו חלק גם החברות יוניטסק, יעל, מלם, טסנת וג'ון ברייס הדרכה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully