וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רצועה דוקומנטרית חדשה בימי ראשון ברשת

TheMarker שירות

19.5.2002 / 11:29

חיים הכט עוקב אחר גורם התמותה מספר אחת בישראל בעקבות התקף הלב שעבר; עוד ברצועה: סרט על מהמר כפייתי, סרט על מספרה בחצור הגלילית וסרט נוסף של אילן שושן



החל מיום ראשון הבא, 26 במאי, ישודרו ברשת ארבעה פרויקטים דוקומנטרים חדשים.



הסדרה "התקף לב", בבימויו של חיים הכט, תפתח את הרצועה. הסדרה בת שלושת הפרקים עוקבת אחרי המציאות הישראלית דרך עורקיו הסתומים של הישראלי המצוי, בעקבות החוויה האישית שעבר הכט. בסדרה שני מנחים אורחים: מנתח הלב פרופסור כריסטיאן ברנרד, שנפטר ימים ספורים לאחר סיום הצילומים, ופרופסור יונתן חסין, ראש המחלקה הקרדיולוגית בבית החולים פוריה.



ב-16 ביוני ישודר הסרט "שבעה כפולים מצומצם", העוקב במשך חצי שנה אחר המהמר הכפייתי רפי טוטו מאור יהודה. טוטו נמצא על פרשת דרכים, ואמור לבחור בין משפחתו ובין הימורי הטוטו. במאי: אבי המי; בהפקה: "אסא הפקות".



שבוע לאחר מכן, ב-23 ביוני, ישודר סרטו של אילן שושן, "סלבריטיס", שעוסק במרכיבי החיים של אנשים מפורסמים.



את שורת הפרויקטים יסגור הסרט "המספרה של מימי", סרטה של הבמאית רחלי שוורץ. מימי עלתה ממרוקו לחצור הגלילית, שם חיה את כל חייה. ב"מלחמת עצמאות" פרטית היא משתחררת מזוגיות קשה ובונה במו ידיה עסק משגשג.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully