וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוברטסון סטיבנס: גיוון גנבה את ההצגה בתערוכת DDW

הארץ

24.5.2002 / 9:14



מאת בועז לוי



מחלקת המחקר של בנק ההשקעות רוברטסון סטיבנס פירסמה אתמול עדכון למניית גיוון אימאג'ינג , שבו היא מציינת כי החברה גנבה את ההצגה בוועידת DDW (שבוע מחלות דרכי העיכול) שנערכה השבוע בסן פרנסיסקו. זו הוועידה הגדולה בעולם לרופאי גאסטרו.



ברוברטסון סטיבנס מציינים כי לגיוון היה ביתן גדול, והיא הגישה כמה פרזנטציות. הסימפוזיון המסכם של החברה משך 1,200 משתתפים, וברוברטסון סטיבנס מעריכים כי בסיכום התערוכה יצרה החברה יותר מ-1,000 קשרים משמעותיים עם רופאים, שיכולים להוביל למכירות.



בנוסף, שורה של ממצאים מיותר מ-40 ניסויים קליניים שהוצגו בוועידה, שכללו יותר מ-1,000 חולים, הצביעו על היעילות הגבוהה של גלולת ה-M2A שמשווקת החברה. זאת, בהשוואה לטיפולים מיושנים יותר, כגון צילומי רנטגן ואנדוסקופיה.



ברוברטסון סטיבנס חוזרים על המלצת "קנייה חזקה" למניה ומחיר יעד של 20 דולר, ואומרים כי ההתפתחויות האחרונות מחזקות את ביטחונם ביכולתה של החברה לעמוד בהתחייבויותיה. מניית גיוון רשמה אתמול בשעות הערב ירידה של 1% ל-14.6 דולר.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully