וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

AT&T הציעה לרכוש את KPNQwest תמורת 200 מיליון דולר

סוכנויות הידיעות

30.5.2002 / 16:57

ספקית האינטרנט העסקי ההולנדית הודיעה כי היא עלולה לסגור היום את רשתותיה בשל מצוקת מזומנים



ענקית הטלקום איי.טי&טי הציעה היום כ-200 מיליון דולר תמורת ספקית האינטרנט העסקי ההולנדית KPNQwest, אשר הגישה בשבוע שעבר בקשה להגנה מפני נושים. מקורות המקורבים ל-AT&T אמרו כי לחברה יידרשו שישה שבועות ליישום הצעת הרכש.



KPNQwest הודיעה כי היא עלולה לסגור היום את רשתותיה האירופיות בשל מצוקת מזומנים. מקורב לחברה אמר כי סגירת רשתות החברה תהיה שקולה לסגירת כמה נתיבים באוטוסטרדה הראשית של בריטניה, שכן מספר רב של חברות רב-לאומיות תלויות ברשתות החברה להעברת נתונים ותעבורה באינטרנט.



עשרות לקוחות של בעלי המניות העיקריים של KPNQwest - חברת הטלפוניה ההולנדית רויאל-KPN (סימול KPN), המחזיקה 40%, וחברת התקשורת האמריקאית Qwest (סימול Q) המחזיקה ב-47% - תלויים בתשתיות של החברה.



המסחר במניית KPNQwest - אשר צנחה ביותר מ-90% מתחילת השנה - הופסק בבורסה של אמסטרדם עד להודעה שהחברה צפויה לפרסם בזמן הקרוב.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully