וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

התגמול הראשון של גמול לטובול: הלוואה של כ-1.1 מיליון שקל לשם רכישת אופציות

אלי דניאל

3.6.2002 / 11:16

ההלוואה תועמד לזכותו של המנכ"ל החדש באמצעות מוסד בנקאי בכדי שיוכל לרכוש 500 אלף אופציות שאותן יוכל לממש למניות החברה



דוד טובול, מי שכיהן עד כה כמנכ"ל גמול סהר שירותי בורסה וכממונה על פעילות שוק ההון של גמול , מונה אתמול לתפקיד מנכ"ל חברת גמול במקומו של דוד מילגרום. כבר היום יתחילו השניים בהליך של חפיפה.



בינתיים, הגמול הראשון לו יזכה טובול בתפקידו החדש יהיה הלוואה בסך של כ-1.1 מיליון שקל לשם רכישת 500 אלף אופציות של החברה אשר יוקצו לו במחיר השווה למחירן בבורסה. כיום נסחרת האופציה של גמול לפי מחיר של 2.2 שקלים. ההלוואה תועמד לזכותו של טובול באמצעות מוסד בנקאי. בהנחה שטובול יממש את כל האופציות שיוענקו לו, הוא יחזיק בכ-1.4% ממניות החברה.



דוד טובול כיהן בעבר כמנכ"ל חברת החיתום של בנק ההשקעות תמיר פישמן. בנוסף, שימש במשך כ-3 שנים כמנהל הנפקות בכיר בלאומי ושות' חתמים ובמגוון תפקידים באגף שוק ההון במשרד האוצר ובמחלקת ני"ע בבנק הפועלים .


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully