וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

למרות התנגדות המנכ"ל: גבור אלפא פנתה אל ביהמ"ש בבקשה לקבל אישור לחלוקת 15 מיליון שקל כדיווידנד

אילן מוסנאים

3.6.2002 / 18:05

כוונתם של בעלי השליטה בחברה, רועי גיל ואיתן אלדר, לחלק את הדיווידנד מהעודפים גרם לקרע עם מנכ"ל החברה, משה אלון, שאיים לפרוש אם המהלך יאושר



בעלי השליטה בחברת גבור אלפא , רועי גיל ואיתן אלדר פנו היום אל בית המשפט במטרה לקבל את אישורו לחלוקה של 15 מיליון שקל כדיווידנד, למרות ההתנגדות של מנכ"ל החברה משה אלון למהלך חלוקת הדיווידנד.



הפנייה אל בית המשפט באה מפני שהחלוקה אמורה להתבצע מתוך העודפים של החברה ולא מתוך הרווח השוטף שלה, והיא תכלול גם מהלך של הפחתת ההון של החברה - מהלך שדורש את אישור בית המשפט.



נזכיר כי לפני כשבועיים, במועד פרסום הדו"חות לרבעון הפותח של 2002, נחשף הנתק בין מנכ"ל גבור אלפא לבין בעלי השליטה של החברה, עקב רצונם של האחרונים למשוך ממנה דיווידנד מתוך יתרת העודפים של החברה.



באמצע מאי אמר אלון ל-TheMarker כי הדיווידנד האמור עלול לצמצם את הגמישות הפיננסית שלה ולהכניס אותה לקשיים.



אלון, שהיה אחראי לניהול החברה ב-18 השנים האחרונות, אמר כי הוא רואה בצעד זה כסיכון לחברה, שעשוי לאלץ אותה להיות תלויה בחסדי הבנקים, ולאור זאת הוא יוצא במתקפה חריפה על בעלי השליטה.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully