וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דרוש מגשר: טמיר כהן ואבי זייתן לא מצליחים להגיע להסכמה על מגשר מוסכם

ענת ביין

4.6.2002 / 13:57

בין הצדדים מתנהל הליך משפטי בנוגע להעסקתו הצפויה של זייתן בתפקיד מנהל תקשורת שיווקית בסלקום; בהמלצת השופטת הם ינסו להגיע להסכם באמצעות גישור



משרד הפרסום טמיר כהן והסופרוויזר לשעבר אבי זייתן, לא מצליחים לגשר על חילוקי הדעות ביניהם ולהחליט על מגשר המוסכם על שני הצדדים. בין הצדדים מתנהל הליך משפטי בנוגע להעסקתו הצפויה של זייתן בתפקיד מנהל תקשורת שיווקית בסלקום. במסגרת ההליך, הציעה השופטת לפני מספר ימים לנסות ולפתור את המחלוקת באמצעות מגשר, שאמור להביא להסכם בין הצדדים עד ה-20 ביוני.



משרד טמיר כהן פנה לפני מספר שבועות לבית המשפט בבקשה לכפות על זייתן את 12 חודשי הצינון עליהם הוא חתום במסגרת חוזה ההתקשרות עם המשרד, זאת לאור החלטתו של זייתן לעזוב את תפקידו כסופרוויזר, שעיקר תפקידו היה טיפול בתקציב הפרסום של פלאפון לטובת תפקיד מנהל תקשורת שיווקית בסלקום.



בבקשה לבית המשפט, טען משרד הפרסום כי במסגרת תפקידו נחשף זייתן לסודות מכריעים הקשורים לאסטרטגיה החדשה שגובשה בחודשים האחרונים בפלאפון.



בתגובה טען זייתן כי לא נחשף לסודות כלשהם שאינם נחלת הציבור וממילא, אסטרטגיה אפשר לשנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully