וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ההסכם המיזוג בין ישראל 10 ושידורי עדן צפוי היום

רוני קורן-דינר

4.6.2002 / 18:17

ל-TheMarker נודע כי במסגרת התוכנית העסקית המחודשת שתציג הקבוצה הממוזגת לבנק לאומי, דורשת שידורי עדן כי יוסי מימן ייקח על עצמו ערבות עצמית בסך 8 מ' ש'



זכייניות ערוץ 10 - ישראל 10 ושידורי עדן - צפויות להשלים היום את הסכם המיזוג ביניהן. זאת, לאחר חודשים של משא ומתן והליך גישור מואץ שהחל בסוף השבוע על ידי עו"ד ראובן בכר.



כפי שכבר פורסם, תחזיק שידורי עדן 45% מהקבוצה הממוזגת ותשקיע 36 מיליון שקל הון עצמי, ואילו ישראל 10 תחזיק 55% מהקבוצה הממוזגת ותשקיע 44 מיליון שקל הון עצמי. בעלי מניות נוכחיים בשתי הקבוצות שלא יסכימו להשקיע הון עצמי בקבוצה הממוזגת, ייצאו מהערוץ או ידללו את החזקותיהם בו.



ל-TheMarker נודע כי במסגרת התוכנית העסקית המחודשת שתציג הקבוצה הממוזגת לבנק לאומי , דורשת שידורי עדן כי יוסי מימן, יו"ר דירקטוריון ישראל 10 ובעל 40% מהמניות בה, ייקח על עצמו ערבות עצמית בסך 8 מיליון שקל. ככל הידוע, ישראל 10 הסכימה אף לדרישה זו.



עוד נודע כי חוזהו של מודי פרידמן, המשמש כמנכ"ל נגה תקשורת והמועמד למנכ"ל ערוץ 10, צפוי להיחתם אף הוא בימים הקרובים.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully