וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

dsIT, חברה בת של DSSI, השלימה מכירת מערכות רדאר צבאיות למדינות אירופיות

שירלי יום-טוב

5.6.2002 / 19:29

מערכת ה-MAR שבפיתוח החברה המיועדת לחילות הים היא מערכת סונאר המבצעת מדידות של הרעש המופק מכלי ים ימיים; DSSI מחזיקה ב-68% ממניות dsIT



חברת DSSI (די.אס.אס.איי) הישראלית הודיעה היום כי החברה הבת שלה, dsIT, השלימה את מכירת מערכות הרדאר הצבאיות (MAR) שבפיתוחה למדינות אירופיות.



מערכת ה-MAR - Mobile Acoustic Range, המיועדת לחילות הים, היא מערכת סונאר המבצעת מדידות של הרעש המופק מכלי ים ימיים, כמו אוניות וצוללות. הפרויקט, שפותח בשילוב עם חברה גרמנית, מהווה המשך למספר פרויקטים נוספים שפיתחה החברה עבור מדינות באסיה, כמו גם עבור חיל הים הישראלי.



חברת dsIT הוקמה בעקבות מיזוג של חברת Endan מקבוצת קרדן וחברת DSI מקבוצת DSSI. החברה, בראשות יעקב נוי, מתמחה במתן שירותי תוכנה ופתרונות בתחומי טכנולוגיית המידע ומערכות משולבות מחשב לארגונים בארץ ובעולם. DSSI מחזיקה כיום ב-68% ממניותיה של החברה, והיא נסחרת בבורסת הנאסד"ק לפי שווי שוק של כ-23 מיליון דולר.



DSSI פירסמה את תוצאותיה לרבעון הראשון לפני כשבועיים, מהן עלה כי ההפסד הנקי ברבעון החולף הסתכם ב-1.8 מיליון דולר - שיפור קל לעומת הפסד נקי של 1.9 מיליון דולר ברבעון המקביל. בשורה העליונה דיווחה החברה על הכנסות בגובה 12.8 מיליון דולר - ירידה של 3% מהרבעון המקביל.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully