חברת לאודקלאוד (סימול LDCL), ספקית שירותי תשתיות אינטרנט, דיווחה היום על תוצאותיה לרבעון הכספים הראשון של השנה אשר הסתיים ב-30 באפריל 2002.
החברה דיווחה על הכנסות של 17.4 מיליון דולר ברבעון הראשון, לעומת 15.9 מיליון דולר ברבעון הקודם ו-8.7 מיליון דולר ברבעון המקביל בשנה הקודמת. בנוסף, דיווחה לאודקלאוד על הפסד לפני ריבית, מס, פחת והפחתות של 14.9 מיליון דולר, לעומת הפסד של 17.3 מיליון דולר ברבעון המקביל בשנה הקודמת.
בשורה התחתונה דיווחה החברה על הפסד נקי של 30.4 מיליון דולר או 46 סנט למניה, לעומת הפסד של 33.7 מיליון דולר או 51 סנט למניה ברבעון הקודם. הפסדי החברה היו קטנים מתחזית האנליסטים להפסד של 50 סנט למניה.
לאודקלאוד דיווחה עוד כי סיימה את הרבעון הראשון של 2002 עם 94 מיליון דולר בקופת המזומנים שלה, אשר מכילה לדבריה כמות מזומן מספקת למימון פעילויותיה.
לאודקלאוד עלתה על התחזיות: רשמה הפסד נקי של 30.4 מיליון דולר ברבעון הראשון
סוכנויות הידיעות
6.6.2002 / 23:49