וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבוצת האחים נתנאל הגדילה החזקתה בדנאל גרופ: רכשה החזקותיו של יוסף קרייתי בתמורה לכ-2.1 מיליון שקל

אלי דניאל

13.6.2002 / 11:56

שילמה מחיר של 68 אגורות למניה - 3% פחות ממחיר השוק; בעקבות העסקה מחזיקה קבוצת האחים נתנאל בכ-81.2% ממניות דנאל גרופ



קבוצת האחים נתנאל, בעלת השליטה בדנאל גרופ , רכשה אתמול את חלקו של יוסף קרייתי בחברה - כ-21.9% ממניותיה, בתמורה לכ-2.1 מיליון שקל.



חברת רישן בניין והשקעות, הנמצאת בשליטת קבוצת האחים נתנאל, שילמה עבור המניות שנרכשו 68 אגורות למניה, מחיר הנמוך בכ-3% ממחיר המניה בבורסה. בעקבות העסקה מחזיקה קבוצת האחים נתנאל בכ-81.2% ממניות החברה.



יצוין כי דנאל גרופ איננה עומדת בכללי השימור של הבורסה, בשל כך ששווי אחזקות הציבור במניותיה נמוך מ-1.6 מיליון שקל, ובשל כך העמידה החברה כבר במהלך אפריל 2002 מלאי מניות לפיזור.



הכנסותיה של החברה ממכירת דירות הסתכמו ברבעון הראשון של שנת 2002 ב-698 אלף שקל, כאשר השורה התחתונה היתה שלילית והראתה על הפסד של 108 אלף שקל.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully