וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קומיוטק של יצחק תשובה הגדילה החזקותיה בקומיוטק תקשורת ל-85%

ערן גבאי

13.6.2002 / 13:21

החזיקה קודם לכן ב-75%; קומיוטק תקשורת היא המפיצה הראשית של מכשירי הסלולר והציוד הנלווה של סימנס לפרטנר וסלקום


חברת קומיוטק אחזקות והשקעות, שבשליטת יצחק תשובה, הודיעה היום לבורסה שהיא הגדילה את החזקותיה בחברה הבת שלה, קומיוטק תקשורת, ל-85%, בעוד יתר 15% מהמניות מוחזק על ידי צד שלישי שאינו בעל עניין. החברה החזיקה קודם לכן ב-75% ממניות החברה.

קומיוטק תקשורת היא המפיצה הראשית של מכשירי הסלולר והציוד הנלווה של סימנס לפרטנר וסלקום. שוק מכשירי הקצה נאמד ביותר מ-3 מיליון מכשירים בשנה - במחיר ממוצע של כ-100 דולר למכשיר.

שוק מכשירי הקצה קלט אליו שחקנים רבים בשנה האחרונה והוא מונה כיום את פולאר (יונדאי, אריקסון-סוני), SK, סולגוד, גאפ פיתוח ואגרי (מיצובישי), מיני ליין (לאק גולדסטאר), לצד השחקנים הגדולים - סאני (סמסונג), יורוקום (נוקיה) ומוטורולה.

איתוראן תקשורת סלולרית, חברה נכדה של איתוראן, חתמה ביולי 2001 על מזכר הבנות עם סימנס, על פיו היא היתה אמורה לשווק באופן בלעדי את מוצרי סימנס. מזכר ההבנות לא הפך להסכם.

קומיוטק היא למעשה שלד בורסאי הפועל בתחום ההון סיכון. היא מוחזקת על ידי תשובה באמצעות גרין (34%) ודלק השקעות (37%).

קומיוטק החזקות והשקעות רשמה ברבעון הראשון של השנה הפסד נקי של 2.4 מיליון שקל, כשבמהלך 2001 ההפסד הנקי שלה הסתכם בכ-20 מיליון שקל, לעומת הפסד נקי בסך כמיליון שקל בשנת 2000.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully