חברת דלתא 3 הודיעה היום על מינויו של שימי זימלס, סמנכ"ל התפעול של החברה, למנכ"ל. החברה הודיעה כי נועם ברדין, המכהן כמנכ"ל החברה מיולי 2000, ימשיך לכהן כנשיא ויו"ר החברה ויתמקד בשיתופי פעולה עסקיים. זימלס, שהצטרף לדלתא 3 בשנת 1997, הצטרף לדירקטוריון החברה באוגוסט 2000.
ב-3 החודשים האחרונים כיהן ברדין, ממייסדי החברה, כמנכ"ל, יו"ר ונשיא החברה. זאת לאחר פרישתו של לני רוט מתפקיד יו"ר החברה. רוט כיהן בתפקיד היו"ר מאז יולי 2001, אז רכשה קבוצת אתרי השרון, בבעלותו של איש העסקים יצחק תשובה, את השליטה בחברה.
דלתא 3, המספקת שירותי טלפוניה על גבי רשתות IP, דיווחה במהלך חודש פברואר השנה על תוצאותיה הכספיות לרבעון הרביעי של 2001 ולשנה כולה, מהן עולה כי הכנסותיה ברבעון הרביעי ירדו ב-54% לעומת התקופה המקבילה ל-3.4 מיליון דולר. ההפסד הנקי של החברה ברבעון היה 10 מיליון דולר.
שימי זימלס, סמנכ"ל התפעול של דלתא 3, מונה למנכ"ל החברה
עינב בן יהודה
17.6.2002 / 17:05