וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אסיפת בעלי המניות של מאינד אישרה המרת כל מניות החברה לרגילות לקראת הרישום למסחר בת"א

גתית פנקס

27.6.2002 / 12:25

כדי להיסחר בת"א על כל המניות להיות רגילות, ולמאינד היו מעט מניות ללא זכות הצבעה; אייזינגר: נשלים את כל הפרוצדורות עד סוף השבוע הבא ונגיש מיד לאחר מכן את מסמכי הרישום



אסיפת בעלי המניות השנתית של חברת מאינד סי.טי.איי הישראלית התקיימה היום ביוקנעם, ובה אושר שינוי תקנון ההתאגדות של החברה כך שההון המונפק שלה יכלול סוג אחד של מניות. בכך, נסללה הדרך של החברה אל הבורסה התל אביבית במסגרת הרישום הכפול, שכן אחד מתנאי הסף הוא שבהון המונפק של חברות שמצטרפות לאחד העם לא יהיו שני סוגי מניות, אלא רק סוג אחד - רגילות.



מאינד המירה כל מניה שאינה בעלת זכויות הצבעה למניה רגילה (שתיהן בערך נקוב של אגורה), ושינתה את מסמכי ההתאגדות שלה בהתאם. נכון לסוף מאי היו בידי החברה כ-20 מיליון מניות רגילות המקנות זכות הצבעה אחת, ו-650 אלף מניות שאינן מניות הצבעה. לדברי מוניקה אייזינגר, מייסדת, יו"ר, נשיאת ומנכ"לית מאינד, החברה מתכוונת להשלים את כל הפרוצדורות עד סוף השבוע הבא, ולהגיש את מסמכי הרישום לבורסה מיד לאחר מכן.



מאינד, המתמחה בפתרונות בילינג על גבי IP, תהיה ככל הנראה השישית במספר מתחילת 2002 שניצלה את ההקלות בחוק וביצעה רישום כפול בישראל. עד כה השלימו 19 חברות ישראליות את המהלך והצטרפו ל-15 חברות ותיקות שנסחרות דואלית בארה"ב ובישראל, עוד טרם אישור החוק בכנסת בסוף 2000.



מאינד פועלת בתחום הבילינג וטיפול בלקוחות (B&CC) של רשתות תקשורת מבוססות פרוטוקול אינטרנט והיא מספקת גם פתרונות בילינג לשירותי וויירלס מבוססי IP, דטה ושירותי קול על וויירלס. שווי השוק של החברה בנאסד"ק הוא 26 מיליון דולר.



החלטות נוספות שאושרו על ידי האסיפה היום הם בחירתו של זמיר בר ציון, ששימש עד לא מכבר כמנהל-שותף בבית ההשקעות נשואה זנקס, כדירקטור חיצוני בחברה לתקופה של 3 שנים. בר ציון מחליף את עמי אמיר - מייסד ודירקטור ברדוויז'ן - שהודיע בסוף אפריל על התפטרותו מדירקטוריון מאינד. הדירקטור החיצוני השני הוא אמנון נויבך, יו"ר מועצת המנהלים של פלאפון.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully