וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

למרות ההפסדים הנמשכים: קליל תעניק ללוי דבוש בונוס בסך 95 אלף שקל בגין ביצועי שנת 2001

אלי דניאל

30.6.2002 / 12:00

דבוש משמש כממלא מקום מנכ"ל החברה וכמנכ"ל החברה הבת, קליל מוצרי אלומיניום, שהפסידה אשתקד כ-7.4 מיליון שקל; מנימוקי הדירקטוריון: דבוש הצליח לצמצם את הפסדי החברה הבת



חברת קליל תעשיות , הנמצאת בשליטת צורי דבוש, מבקשת להעניק ללוי דבוש, אחיו של צורי, המכהן כממלא מקום המנכ"ל וכמנכ"ל החברה הבת, קליל מוצרי אלומיניום, מענק שנתי בסך של כ-95 אלף שקל בגין ביצועי שנת 2001.



בקליל מציינים כי על פי תנאי ההעסקה של לוי דבוש, בתום כל שנת כספים שוקל דירקטוריון החברה הבת מתן תשלום מענק חד פעמי לדבוש, בגין אותה השנה. בהתאם לכך, ועדת הביקורת ודירקטוריון קליל אישרו להעניק לדבוש את המענק האמור, שהינו בגובה של שתי משכורות חודשיות.



דבוש מקבל עבור תפקידו כמנכ"ל קליל מוצרי אלומיניום שכר שנתי בהיקף של כ-800 אלף שקל, בעוד שבגין כהונתו כממלא מקום מנכ"ל החברה הוא אינו זוכה לשכר. בשנת 2001 הפסידה קליל מוצרי אלומיניום, הנמצאת בבעלותה המלאה של החברה, כ-7.4 מיליון שקל, קיטון של כ-10% בהשוואה להפסד של כ-8.2 מיליון שקל שנרשם בשנת 2000.



ועדת הביקורת ודירקטוריון החברה אישרו את מתן המענק, תוך שהם מנמקים החלטה זו במאמצים שהשקיע לוי דבוש ו"בהצלחתו בצמצום ההפסדים של החברה הבת ושיפור תוצאותיה העסקיות בשנת 2001". האסיפה הכללית של החברה, אשר תכונס ב-22 ביולי 2002, תתבקש לאשר את מתן המענק ללוי דבוש.



קליל, העוסקת בפיתוח וייצור של מערכות אלומיניום למגזרי הבנייה והתעשייה, סיימה את הרבעון הראשון של שנת 2002 עם הכנסות בהיקף שלך כ-52.8 מיליון שקל, תוך שהיא רושמת הפסד נקי של כ-3.3 מיליון שקל.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully