חברת אן.די.אס מקבוצת ניוז קורפ, הודיעה היום על הסכם עם Bloomberg Television, רשת השידור הפיננסית העולמית. לפי ההסכם תספק אן.די.אס לבלומברג את מערך יישומי ה-Value@TV לתשתית אינטראקטיווית. השידור האינטראקטיווי הראשון יאחד את השירותים הפיננסיים של בלומברג עם היישומים האינטראקטיוויים של NDS, ויושק בפלטפורמה הדיגיטלית של חברת SKY האנגלית. השירות יושק במדינות נוספות ב-2003.
השותפות עם NDS מאפשרת לבלומברג להרחיב את השירותים האינטראקטיוויים שלה, שכבר כיום מצויים בשוק האנגלי והאמריקאי. בשלב הראשון, הצופים יוכלו להתאים את תיק המניות האישי שלהם, להתעדכן במחירי המניות בזמן אמת, להצביע בסוגיות בורסאיות, ליצור כותרות פיננסיות אישיות, ולצפות במדדים בורסאיים, בעוד שבאותה עת יוכלו לצפות בשידור ערוץ בלומברג.
גרסאות עתידיות עשויות להציג שירותים נוספים על ידי סנכרון השידורים עם פעילויות שונות, ויכללו אפשרויות כמו מניות וירטואליות. מישל או'בריאן, דירקטורית בבלומברג, אמרה כי בלומברג רואה את הטלוויזיה האינטראקטיווית כמפתח לצמיחה המהירה של תפוצת הערוץ.
NDS, הנסחרת בבורסת בנאסד"ק, היא ספקית פתרונות לטלוויזיה דיגיטלית בתשלום ולהעברה מאובטחת של בידור ומידע לממירי טלוויזיה ומחשבים אישיים.
Bloomberg Television היא רשת שידור בינלאומית, המדווחת על העולם העסקי והפיננסי 24 שעות ביממה. היא משדרת ברחבי העולם ב-10 ערוצים בשבע שפות שונות.
בלומברג בחרה ב-NDS לספק לה מערך תשתית לשידורים אינטראקטיוויים
TheMarker
1.7.2002 / 16:06