קבוצת ברן הודיעה היום בשעות הצהריים כי היא מתכוונת להסיר מסדר היום של האסיפה הכללית שתכונס היום את הדיון בהקצאת ניירות הערך של החברה למנחם גל, אביאל רביב ויצחק פרידמן, כמו גם את הדיון בהענקת מענקים שנתיים לשלושת בעלי השליטה האמורים ולמאיר דור וישראל גוטמן.
בקבוצת ברן מציינים כי הסרת העניינים מסדר היום נעשית בעקבות בקשה שבאה מצד בעלי מניות של החברה מקרב שוק ההון. בעלי מניות אלה, אשר מעוניינים בהענקת תגמול לבעלי השליטה, מבקשים לעשות כן באמצעות מדדים ומרכיבים אחרים אשר לא נכללו בהצעה שהיתה אמורה לעלות לדיון. כמו כן, בקבוצת ברן מסבירים את הדחייה בדיון בפעולות האמורות, גם ברצון לקבל הסכמה רחבה יותר - מעבר לרוב הנדרש על פי החוק - מבעלי המניות של החברה.
לפיכך, אסיפת בעלי המניות של החברה תדון היום רק בשאר העניינים שהיו על סדר יומה ואשר כוללים, בין היתר, מינוי דירקטור חיצוני והחלפת תקנון.
-הרחבה נוספת תובא בהמשך -
ברן מבקשת רגע נוסף למחשבה: הקצאת ני"ע והמענקים לבעלי השליטה לא יידונו באסיפה שתכונס היום
אלי דניאל
4.7.2002 / 14:15