וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלחץ הבד"ץ: טרה "תרכך" סרטון הפרסומת לאקסטרמוד

ענת ביין

14.7.2002 / 11:26

הבד"ץ איים בהסרת ההכשר ממוצרי החברה אם לא ירוכך הסרט; טובה אברך: הציבור החרדי הוא יעד אסטרטגי חשוב ואין לנו כוונה לפגוע ברגשותיו

טרה "תרכך" את סרטון הפרסומת למשקה אקסטרמוד, זאת בעקבות פנייה מבד"ץ, בה הובהר לחברה כי אם לא תעשה זאת, יוסר ממוצריה ההכשר. מדובר בסרטון הפרסומת בו נראית בחורה הנראית כבחור המבצעת תנועות הנדמות כתנועות אוננות גברית.

לדברי טובה אברך, יו"ר אגודת טרה, החברה תנסה לרצות גם את הבד"ץ וגם את הרשות השנייה באמצעות ריכוך הסרטון. "טרה", אומרת אברך, "היא מחלקה המכבדת את הציבור החרדי ורואה בו יעד אסטרטגי חשוב, ולכן אנחנו מקפידים לאורך כל הדרך לא לפגוע ברגשותיו של ציבור זה, זאת גם הסיבה שבאופן קבוע אנחנו לא מפרסמים ביום שישי".

בכל הנוגע לפסילתו של הסרט על ידי הרשות השנייה אומרת אברך כי גם אם בסופו של דבר יאושר הסרט לשידור לאחר התיקונים, שוקלת החברה לפנות לבית המשפט כדי לקבל החזר הוצאות בגין ההפסדים שנגרמו לה בגלל פסילת הסרט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully