וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הדולר נחלש: שערו היציג - 4.661 שקלים

ליאור כגן

17.7.2002 / 16:12

אקסלנס: אירועים כמו הפיגוע אתמול צפויים להשפיע באופן נקודתי בלבד על המסחר בדולר - השקל צפוי להתחזק ל-4.62 שקלים


לאחר שיום המסחר ניפתח בהיחלשות בשער הדולר, נקבע שערו היציג של המטבע האמריקאי על 4.661 שקלים המשקף ירידה של 0.53% לעומת השער היציג אתמול. בשעה זו מוסיף שערו של הדולר להיחלש לרמה של 4.660 שקלים.

בשוק המט"ח מציינים כי נפח המסחר אינו גבוה. בבית ההשקעות אקסלנס מעריכים כי השקל צפוי להמשיך להתחזק לרמה של 4.62 שקלים, ומעריכים כי לדולר רמת התנגדות ב-4.70 שקלים.

לדברי גיא מגן, מבית ההשקעות אקסלנס, אירועים כמו הפיגוע שהתבצע אתמול צפויים להשפיע באופן נקודתי בלבד על המסחר בדולר. מגן מציין כי הריבית הגבוהה מייקרת מאוד את אחזקת הדולרים. "אף אחד לא ממהר לרכוש דולרים", אומר מגן.

בשוק המט"ח ממשיכים לעקוב אחר ניהול המדיניות הפיסקלית של הממשלה, והתקדמות העברת החוק להגבלת החקיקה הפרטית בכנסת. בשוק המט"ח מציינים כי קיצוץ בתקציב יתרום להמשך היציבות בשקל. "בפני שלום עומד מבחן קשה. אם הוא יצליח להעביר קיצוץ של 8-9 מיליארד שקל, כולל הקטנת תקציב הביטחון, זה יהיה הישג", אומר אחד הסוחרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully